ESH Decor Oy
Maalaus, sisustus, remontti, siivous ja kotipalvelu

Toimitusehdot


Teemme ilmaisen arvion kohteesta Uudenmaan alueella.

Työaika

Minimityöaika on 2 tuntia, minimi lisäaika 30 minuuttia

Peruutukset

Peruutukset tulee tehdä kaksi(2) työpäivää ennen sovittua työpäivää. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme palvelumaksuna 50%. Samana eli sovittuna työpäivänä tehdyt peruutukset veloitamme täysimääräisesti. 

Takuu

Mikäli siivoukseen, maalaukseen, sisustukseen tai lisäpalveluihin liittyviä töitä ei ole suoritettu sopimuksen mukaan liitteenä olevan työlistan mukaisesti, tehdään se tekemättä jääneeltä tai muuten moitteen alaiselta osalta uudelleen ilman lisäveloitusta asiallista reklamointia vastaan. Huomautus tulee tehdä kahden (2) vuorokauden sisällä työn suorittamispäivästä lähtien.

Remontti- ja maalausurakoille annamme 3 vuoden takuun, takuu ei koske normaalia kulumista, tai tilaajan toimesta aiheutunutta virhettä.

Laskutus

Sopimusluonteiset työt, kuten sopimussiivoukset, ylläpitosiivoukset ja kotihoito laskutetaan kerran kuukaudessa, tai sopimuksen mukaan.

Kertaluonteiset palvelut laskutetaan välittömästi palvelun suorittamisen jälkeen. Maksuehto 7 pv netto, huomautusaika 7 pv, viivästyskorko 11%.

Yli 800 euron urakoista perimme 30 % ennakkomaksun, jolla katetaan materiaali ym. kulut.

Sopimussiivouksen irtisanominen

Sopimussiivouksen irtisanomisaika on yksi (1) kuukausi.

Kotihoidon sopimuksen irtisanomisaika on kaksi (2) viikkoa.

Työn suoritustapa: sovitaan tilauksessa ja tilausvahvistuksessa